Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - капсули без неприятели

капсули без неприятели

 
Природен и органичен контрол на вредители 
*еко-логичен и безопасен*

Приложение: Pireco ВБА капсули може да се използват за индиректно отстраняване на неприятелите като листни въшки, белокрила, акари, трипс и др. по зеленчукови, декоративни(вкл. саксийни) и др. растения. Капсулите Pireco ВБА освобождават концентрат в почвата, която се приема от растенията. Вкусът и мирисът на растенията и почвата се променя, като тази промяна е доловима само от насекомите. Вкусът на растенията използвани за храна не се променя за хората.
Благодарение на наличието и на хранителни вещества и стимулатори в растителния екстракт, корените, листата и самата почва развиват засилваща се устойчивост и така растенията растат здрави. Pireco ВБА капсули може да се прилага т в паркове, зеленчукови градини, на тераси и балкони за опазване на декоративната растителност и земеделска земеделски култури. Подходящ за употреба при всички видове растения вкл. и тези използвани за храна.

Препоръчва се Pireco ВБА капсули да се прилагат предпазно. После действието на продукта е около 4-6 седмици. След изтичането на този период е необходимо третирането да се повтори. 

Преди употреба прочетете инструкциите за приложение и препоръчаните дози.

Състав и действие: Pireco MPЛ е смес от специфично действащи растителни екстракти, които се приемат от корените на растението и се разпространяват в него. Така растенията се  предпазват от развитието и разпространението на гъбни болести.
Pireco MPЛ е естествен продукт, съдържащ растителни екстракти без химични добавки. 

Употреба: Превантивното прилагане на продукта е препоръчително.
Повтаряйте третирането на всеки 4-6 седмици през вегетационния период. 
Прочетете инструкциите за приложение и дозиране на продукта 

Дозиране:
При градински растения - прави се малка дупка с дълбочина 10 см. и в нея се поставя капсулата. Напълнете дупката с вода и я затворете.
При саксии - направете дупка в почвата около 5 см. и поставете в нея капсулата. Напълнете дупката с вода и я затворете. Използва е една капсула на саксия с обел 5 литра.
При пръскане- разтворете 2 капсули в 0.5 л вода и пръскайте само с пулверизатор или пръскачка.

Производител:Pireco Productie B.V.Холандия
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1