Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - крушка отблъскваща насекоми Бъглес на Филипс

крушка отблъскваща насекоми Бъглес на Филипс

 
Тази лампа е Вашето спасение от мухи, комари, оси и всякакви други летящи досадници който нарушават вашият комфорт.

Често ресторантите на открито или тези, които имат лятна градина през летния период се сблъскват с непрекъснато влитащите насекоми отвън. Особено голям е проблема с комарите, които в пиковите часове на посещаемост на заведенията вечер около 19 -23 часа, имат най-голяма активност. В тази връзка холандската фирма ФИЛИПС и холандския Университет във Вагенинген, са разработили технология за отблъскване на насекомите чрез специален филтър нанесен върху балона на обикновените електрически крушки.

Този филтър намалява на половина излъчването на UV-A –лъчите на осветителните тела и така насекомите не се привличат в обекта. За по-добро функциониране на този тип крушки, се препоръчва в отдалечено място от около 4-5 метра да бъде разположена обикновена крушка, така че насекомите да отиват при нея, а не при клиентите на ресторанта.

Този ефект може да се засили значително, ако разположите на 4-5 метра отдалечено от масите на заведението привличащи насекомите инсектицидни лапи, като Екозап 13 , 26 или 39 според площа на откритата част на ресторанта. По този начин Вие не само ще отклоните насекомите от вашите клиенти, но те ще бъдат унищожени от инсектицидната лампа.

Спецификации: 
220 V / 60W

 
Продуктът не се предлага в момента.
 1