Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - семена Домати Malinowy Olbrzym (Малинов Гигант)

семена Домати Malinowy Olbrzym (Малинов Гигант)

 

Сортът семена за Домат Malinowy Olbrzym (Превод: "Малинов гигант") ще ви очарова с големите си сладки плодове и вкус, които ще ви накарат да се влюбите в тях още от първото отхапване.
Ключови характеристики и предимства:    Сортът се отличава с изключително големи и сладки розови плодове.
Уникалност и предимства:  Семената за Домат Malinowy Olbrzym се отличават със своя неповторим вкус и голям размер на плодовете. Те са идеални за домашни градини, както и за професионални земеделци или любители на биоохраната.
Инструкции за гледане и поддръжка:  За да постигнете богата и вкусна реколта със семената за Домат Malinowy Olbrzym, се препоръчва да ги гледате на разстояние 100х50 см със задължително осигурена подпора. За най-добри резултати, осигурете на доматите много светлина, висока влажност на почвата, добър дренаж. 

Сортът семена за Домат Malinowy Olbrzym е източник на калий, желязо и витамини, като предлага незабавна добавка към здравословното хранене. Идеален е за прясно захранване и ще донесете истинско удоволствие от вкуса и аромата на свежите домати.
Не се колебайте да се отдадете на удоволствието от отглеждането на големите и сладки домати със семената за Домат Malinowy Olbrzym. Осигурете си незабравими гастрономически преживявания и насладете се на пресни и вкусни плодове от вашия собствен градински рай.

Сеитба за разсад: Март - Април
Сеитба на открито: Май - Юни
Беритба: Юли - Октомври

 
За поръчка
  • 0.5 г - 1.79 лв
  • бр.
семена артикулен номер +10352
 1