Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - семена Люти чушки Кайена

семена Люти чушки Кайена

 
Събудете сетивата си с нашите семена за Люти чушки Кайена. Тези семена ще ви осигурят силно люти плодове с богат вкус и множество ползи за здравето.
Ключови особености и предимства:
 Силно лют вкус: Чушките Кайена са известни със своята остра и пикантна нотка, което ги прави идеална добавка към вашите любими ястия.
 Антисептични свойства: Лютите чушки Кайена притежават антисептични качества, които им помагат да поддържат здравословни условия за вашето тяло.
 Стимулира имунната система: Съдържа капсацин, етерично масло и витамини А и С в чушките Кайена може да помогне за стимулиране на вашия имунитет и да подобри здравето ви.
 Подобрява кръвообращението: Кайена стимулира кръвообращението и помага за обогатяване на вашата кръв с кислород.
 Подпомага храносмилането: Съществува твърдение, че чушките Кайена могат да помогнат за подобряване на храносмилането и стимулиране на метаболизма.

Семена на Люти чушки Кайена отговарят на най-високите стандарти за качество и имат висок процент кълняемост. 

Идеални условия за отглеждане
Семената на Люти чушки Кайена се отглеждат най-добре в слънчеви райони с добре дренирана почва. Засейте семената март - април. Плодовете на Люти чушки Кайена имат цилиндрична форма с дължина от 7 до 10 см и достигат наситено червен цвят при узряване. Те могат да се консумират и неузрели, но също така могат да се сушат цели или на парченца.
Започнете вашето кулинарно пътешествие и придайте острота и вкус на вашите ястия сега!
Едногодишно растение.
Експозиция: слънце
Сорт: Средноранен сорт
Посевна норма: 20-30 г/100 м2
Размер на плода/цвета: 12-14 см
Сеитба за разсад: III-IV
Беритба: VIII-X
 
За поръчка
  • 1 г - 1.59 лв
  • бр.
семена артикулен номер +20304
 1