Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - 275 съвета по лозарство

275 съвета по лозарство

 
В книгата „275 съвета по лозарство" в оригинална форма - с въпроси и отговори - се дават практически указания по отглеждането на винени и десертни сортове лози във фермерските стопанства, в дворовете и вилните места. Разгледани са въпросите за избора на места и сортове; за засаждането, формирането, резитбата и грижите за лозите; за производството на лозов посадъчен материал - създаване на маточник, присаждане и вкоренилище. За правилното извършване на различните операции читателят е улеснен нагледно с много фигури и схеми. Разгледани са основните болести и неприятели по лозата и по гроздето и борбата срещу тях. Посочени са възможностите за най-доброто оползотворяване на гроздовата реколта - съхраняване на грозде и приготвяне на безалкохолни и алкохолни продукти.
С въпросите, които разглежда, с подходящото онагледяване и научнопопулярното си изложение книгата представлява интерес за широк кръг читатели - за всички, които обичат гроздето и виното и желаят да ги произвеждат. 


Автор: Проф. Митко Ников
Обем: 205 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Дионис"
Мека подвързия

 
За поръчка
  • 1 бр. - 6.4 лв
  • бр.
 1