Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - 320 вида дървета и храсти за паркове и градини

320 вида дървета и храсти за паркове и градини

 
325 цветни снимки
Скъпи Читателю! 

Нека заедно да концентрираме погледа си върху дърветата и храстите в градината. 
"Виждаш ли нещо, което аз не виждам? Кои са най-важните особености на тези растения? От какво имат нужда те, за да се чувстват добре?" 
Дърветата и храстите изпълняват няколко изключително важни функции. Освен че радват очите с непреходната си красота и служат като акцент в дворното пространство, те представляват естествена защитна стена и осигуряват екологичното равновесие. Ето защо си струва да научим повече за тях, като разгърнем този атлас. 
В него авторът представя 320 вида дървета и храсти, като обръща внимание върху най-важните техни характеристики и особености на месторастенето. 
Приложените съвети за успешно прихващане, отглеждане и използване разширяват и допълват информацията за всяко растение. Специално внимание е отделено и на начините на размножаване на различните видове. 
Стилизираните символи правят ориентирането в нуждите на всяко растение лесно и бързо, а цветните снимки дават възможност веднага да го разпознаем. 
Цялата информация е поднесена на достъпен научен език и ще бъде полезна, както на специалистите по озеленяване, така и на любителите-градинари. 

Приятно четене!
 
За поръчка
  • 1 бр. - 18.8 лв
  • бр.
 1