Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Статии

Статии

Допълнителни материали за сваляне

  • Търсене в статиите:
 
Универсален екологично чист стимулиращ растежа и развитието тор, може да се прилага при всички земеделски култури в различни фенофази от тяхното развитие и е съвместим с лицензираните у нас пестициди. Използването му не изисква карантинен период, наличие на остатъчни количества в продукцията и екологичен риск за природната среда няма.
 
Едно от десетте най-популярни растения в Европа и САЩ. В последните десет години на миналия век е вече едно от най-продаваните цветя заедно със саксийните хризантеми и пеларгониуми. Много непретенциозно, затова се препоръчва и на начинаещи любители на цветя.
 
Слънцето, за което няма покой, вдъхновява импатиенса да цъфти през цялата година, дарява растението с много необикновени свойства. Слънцето е планетата на творчеството и импатиенсът вдъхновява хората, подтиква ги към оригинална, творческа дейност.
 
Хризантеми - източни принцеси В древни времена в Китай управлявал жесток император. Той научил, че на един от близките острови има едно растение хризантема, от чийто сок може да се приготви жизнен елексир. Но да откъсне цветето може само човек с чисто сърце и добри намерения.
 
Цветя във въздуха Висящата кошница е чудесен вариант за вертикално озеленяване, когато не разполагате с много място у дома. За да запазите тази красота за по-дълго време, трябва да се грижите за растенията старателно, според техните нужди. Най-подходящи контейнери в случая са готовите пластмасови саксии, с възможност за отцеждане на излишната вода и за закачане.
 
Къртиците принадлежат към група бозайници наречени Насекомоядни (Order Insectivora). Както се подразбира от наименованието, къртиците се хранят с насекоми и техните ларви, в това число червеи и голи охлюви, като така се явяват полезен източник на контрол на насекомите при моравите и градините.
 
Слепи кучета ( spalacidae ) Видовете от сем. Слепи кучета са гризачи с големи и средни размери,с дължина на тялото до 35 см. Те имат цилиндрично тяло,много къси крака и къса опашка. Лишени са от зрение и външни уши и изобщо са приспособени за подземен живот.
 
Кога се тори с азотни минерални торове? Азотните минерални торове при песъчлива и лека почва, където азотът е изложен на измиване, се внасят главно през вегетацията на зеленчуковите растения под формата на подхранване.
 
Каква е ролята на калия за живота на растенията? Калият заедно с азота и фосфора са основните елементи за храненето на растенията. Ролята на калия за растенията, както и другите необходими за тях елементи, е строго специфична. При растенията калия се намира в йонна форма. Калия се среща главно в цитоплазмата и вакуолите на клетките.
 
Защо е нужен фосфорът? Фосфорът е един от трите незаменими хранителни микроелементи, необходими за растежа, развитието, продуктивността и качеството на земеделските култури.
 
 
 
 1