Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Статии

Статии

Допълнителни материали за сваляне

  • Търсене в статиите:
 
Другото име на лилиума е "Звезда на земята". Легендата разказва, че когато падащите звезди докоснат земната повърхност, се превръщат в цветя. И тези цветя са лилиумите. В античността го подарявали на любимата жена като знак за обич. Чуждите пратеници пък винаги поднасяли на владетеля това цвете като знак за покорство и добри пожелания.
 
Шведски учени са установили, че гени на доматите могат да се превърнат в средство за борба с онкологичните заболявания, като разрушават раковите клетки.
 
Къпината е не само красив и предпочитан за отглеждане храст Тя е много вкусна и полезна за лечението на редица болести.
 
Поставянето на подобни естествени ароматизатори на работното място може значително да подобри продуктивността на служителите, казват експертите.
 
Красивото градинско цвете е истински доктор за нашето тяло Приложение: здравецът е роден в Европа, но може да се открие и в Азия. Той е натурализиран в Северна Америка. Обикновено се събира през летните месеци.
 
Можем само да се гордеем, че откритието на лечебните свойства на красивото цвете е \\\\r\\\\nпринос на българската фармакология.
 
В края на зимата е необходимо отстраняването на всички деформирани, заболели или неправилно растящи клони. Също така е необходимо да се просветли короната, като се отстранят растящите навътре или успоредно клони, които си пречат и засенчват.
 
През март се извършва предцъфтежно профилактично пръскане. Чрез него се ограничава плътността на щитоносните въшки, червения овощен акар, листните въшки, листните бълхи, листозавивачките, педомерките, ранното и късното кафяво гниене и др.
 
Японците ще си пречистват организма от радиацията след Фукушима, със сока от нашата Арония!
 
Ако не сте свикнали да си похапвате бамя и не познавате зеленчуковатa култура, със сигурност ще се учудите на какво е способна тази вълшебница за женското здраве и красота. Освен вкусна, бамята е и ценен източник на витамини и минерали, подходяща за дамите, спазващи диета и много, много ценна като средство за разкрасяване.
 
 
 
 1