Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Гъби Жълта Кладница (1 опаковка с 24 пина)

Гъби Жълта Кладница (1 опаковка с 24 пина)

 
Шапките на лимонената кладница са златисти до ярко жълти, 2 - 5 см, фуниевидни и плоски при зрелите гъби, често вдлъбнати в центъра. Стъблата са кремавобели, централно прикрепени към шапките.  Обикновено нараства в големи китки,  пънчетата се съединяват в обща основа. Гъбата е с деликатен аромат и нежно месо с могобройни възможности за кулинарна употреба.
Готови мицелизирани дюбели за инокулиране на дървесни стъбла и дървени трупи.
Съдържание на пакета:
24 бр. за 1 - 2  до 3 дървени трупи или стебла и вкоренени пънове, нискотемпературна восъчна свещ за запечатване на отворите, брошура
Получавате готови мицелизирани дюбели за дърво за инокулиране на дървесни стъбла.
Подходяща дървесина - топола, дъб, елша, трепетлика, клен, бреза, ясен, бук, върба или бряст.
Сезонът на плододаване на тази гъба е от края на лятото до началото на есента.
Класически се използва в за отглеждане на гъби в природни условия или в градината и се препоръчва за начинаещи. В зависимост от вида, гъбите могат да се събират през период от няколко години - докато гъбата не е изразходвала всички хранителни вещества в подложката. Плодните тела се появяват от втората година и гъбата може да плододава в период от три-пет и повече години, през сезона  подходящ за плододаване. Очакваният добив на реколтата е около 10% от теглото на прясната дървесина, разделени на многократни реколти за 3 до 5 години.
Размери на продукта: 10,5 см х 2 см х 15 см, Тегло 0,07 кг
Продуктът е подходящ за отглеждане на органични гъби в съответствие с Регламент ЕО 834/2007 и 889/2008.
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1