Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Гъби Юдино ухо (1 опаковка с 24 пина)

Гъби Юдино ухо (1 опаковка с 24 пина)

 
Тази гъба има необичайна, привлекателна текстура и е повсеместно разпространена гъба в целия свят . Юдиното ухо е сред много консумираните гъби и широко се използва в цялата източно азиатска кухня, но когато се срещне в европейската природа до голяма степен се пренебрегва. Гъбата се расте на практика целогодишно в целия умерен пояс, във влажните райони на Югоизточна Азия, може да се срещне дори и през зимата в по- топло време В сухо време гъбата лесно и бързо изсъхва и това я прави напълно незабележима дори за опитни гъбари. Юдиното ухо е практически първата култивирана гъба , в страните с влажен мусонен климат на Югоизточна Азия се култивира още от 6-ти век. Особеното е , че за растежа й е необходима доста повече влага, отколкото за други гъби.
Готови мицелизирани дюбели за инокулиране на дървесни стъбла и дървени трупи.
Съдържание на пакета:
24 бр. за 1 - 2  до 3 дървени трупи или стебла и вкоренени пънове, нискотемпературна восъчна свещ за запечатване на отворите, брошура
Получавате готови мицелизирани дюбели за дърво за инокулиране на дървесни стъбла.
Подходяща дървесина - топола, дъб, елша, трепетлика, клен, бреза, ясен, бук, върба или бряст.
Сезонът на плододаване на тази гъба е от ранна пролет до края на есента, но е възможно плододаване и при мека зима.
Класически се използва в за отглеждане на гъби в природни условия или в градината и се препоръчва за начинаещи. В зависимост от вида, гъбите могат да се събират през период от няколко години - докато гъбата не е изразходвала всички хранителни вещества в подложката. Плодните тела се появяват от втората година и гъбата може да плододава в период от три-пет и повече години, през сезона  подходящ за плододаване. Очакваният добив на реколтата е около 10% от теглото на прясната дървесина, разделени на многократни реколти за 3 до 5 години.
Размери на продукта: 10,5 см х 2 см х 15 см, Тегло 0,07 кг
Продуктът е подходящ за отглеждане на органични гъби в съответствие с Регламент ЕО 834/2007 и 889/2008
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1