Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Ехинацея Double Mount Hood` 1 бр.

Ехинацея Double Mount Hood` 1 бр.

 
Ехинацея Mount Hood е изключителен сорт с чисто бели цветове с тесни увиснали лъчевидни венчелистчета, обграждащи централен, жълто-оранжев конус, който е украсен с туфа от обърнати нагоре бледожълти венчелистчета, цъфтящи от средата на лятото до есента. 

Засаждане: Коренищата се засаждат от март до юни на разстояние 60 см. едно от друго  и дълбочина 10 см. Обичат богати, плодородни и влажни почви. За да цъфтят изобилно трябва да са на слънце. 
Растението е многогодишно и зимоустойчиво.

Можете да отрежете цветовете и да ги сложите във вази или да направите красиви сухи букети от тях.

Най – добре изглеждат когато са на отделни големи групи, а също и в средната част на миксбордерите. Най-подходящи съседи за тях са гергините, монардите, рудбекиите, книфофиите и още много други, с които съвпада периодът на цъфтеж. Може да се използва за създаване на ефектни сухи букети

Премахването на увехналите цветове стимулира растенията да произведат нови цветове. Това е устойчиво на мраз растение, което зимува в земята.

Ехинацея Mount Hood не само е растение, а истинско изкушение за цветари и градинари. Поръчайте сега и се насладете на красотата на цветовете!

Опаковката съдържа 1 бр. Ехинацея Mount Hood

Снимката е илюстративна и показва как ще изглежда растението след положените грижи!

Производител: Холандия
 
Продуктът не се предлага в момента.
 1