Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Мединила Магнифика Medinilla Magnifica

Мединила Магнифика Medinilla Magnifica

 
Едно невероятно красиво декоративно цъфтящо растение. Цветовете му са в ярко розов цвят и висят като едри гроздове. Във всеки един от тях има до сто отделни малки цветчета. Над гроздчетата има и светлорозови носещи листа, които не увяхват със седмици. Листата са големи и лъскави.

Грижи: Поливайте обилно през лятото. Водата трябва да е със стайна температура. Добре е да се потапя в дълбок съд с вода, като трябва да се изчака излишната вода да се оттече. Тори се всяка седмица. Увехналите листа се отстраняват. Пресажда се на всеки две години в пръст от градината.

Място: Обича светлите и проветриви места, но трябва да се избягва пряка слънчева светлина. Температурата трябва да е стайна, но от ноември до февруари следва да се премести на по-хладно място, с температура до 15 градуса.

Размножаване: Използват се връхни резници. Подходящо време е пролетта - през март или април.

Съвет на градинаря: Не местете растението, щом вече са се показали цветове. Ако растението стане твърде високо, спокойно можете да го подрежете. Това обаче е най-добре да стане през пролетта.

по материали на zadoma.com  

Растенията са засадени в 17 см. саксии.


Ако Ви харесва, споделете с приятели!
 
За поръчка
  • 1 бр. - 24 лв
  • бр.
 1