Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - електрическа мухобойка Електрод ЕА1

електрическа мухобойка Електрод ЕА1

 
НАДЕЖДЕН УБИЕЦ НА НАСЕКОМИ

инструкция за експлоатация

Този надежден „убиец на насекоми” убива комари, мухи, молци, паяци и други малки насекоми изцяло, без химия и неприятни миризми. Чрез 2 АА батерии върху решетката се създава електрическо напрежение, което убива насекомите чрез електрически удар. Места за приложение: къща, градина, балкон, тераса, къмпинг, офис, цех – винаги в условия на нормална влажност на въздуха!

Начин на употреба: Отворете отделението за батерии и поставете батериите. При нов уред премахнете защитното фолио на наличните батерии. За да задействате мухобойката, натиснете копчето отстрани на дръжката и го задръжте натиснато. Лампата за контрол ще светне.

Почистване (винаги в изключено състояние): Мухите могат да бъдат изтръскани или със суха кърпичка отстранени от мрежата. Не чистете с вода!

Внимание: Пазете от деца! Мухобойката не е играчка!

Не пипайте мухобойката при употреба и не допирайте до метал. Не я използвайте в близост до вода, газ или запалими вещества.

Електрическата мухобойка е произведена в Германия

 
Продуктът не се предлага в момента.
 1