Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - капан за къртици и сляпо куче тип челюстен

капан за къртици и сляпо куче тип челюстен

 
Челюстния тип капан е разработен в САЩ през миналия век. Достатъчно е да споменем, че в Щатите (а и не само там) има професия „Ловец на къртици” и именно те работят с този модел. Препоръчваме го, както за къртици така и за сляпо куче, защото когато е зареден разстоянието между челюстите е по-голямо от диаметъра на примката на „Тунелния” тип, а диаметъра на тялото на сляпото куче е по-голям.

Описание: Изработен е от дебела 3 мм. щанцована ламарина. Три оси с диаметър 5 мм. Пружина и заключващ щифт с диаметър 3 мм. и пластина спусък с дебелина 1 мм. Всички детайли са поцинковани!
Начин на действие: Дръжките се стискат с ръка, заключващия щифт се прехвърля над едната дръжка и се застопорява в отвора на пластината спусък. Зареденият капан се поставя в хоризонталния тунел на къртицата. Преминавайки от там, тя натиска с муцуната си пластината спусък. Това освобождава пружината и задейства капана. Работи двустранно.

Подготовка за работа:

1. Стиснете дръжките за да отворите челюстите.
2. Прехвърлете заключващия щифт над едната дръжка и го поставете в отвора на пластината спусък.Важно: Колкото по-близо до края на заключващия щифт поставите пластината, толкова по-лесно ще сработи капана!
3. Изкопайте отвор в пръстта с големината на капана,просичайки тунела на къртицата и го поставете така, че челюстите да обкрачват тунела без да го запречват.
4. Покрийте капана с непрозрачен съд така, че да елиминирате навлизането на светлина и въздух в тунела, без да слагате пръст върху него.
5. Проверявайте ежедневно,като отхлупвате съда!

Начин на предлагане:
Упътването съдържаща подробни обяснения за поведението на къртиците, както и схема къде и как трябва да се постави капана за да има по-голям успех залавянето им, а така също и някои любопитни факти за тях.
 
  Всеки капан е поставен в противовлажен полиетиленов плик с „клик” система за многократно използване, което осигурява предпоставка за дългогодишна употреба при правилно съхранение.


 
Продуктът не се предлага в момента.
 1