Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - капан за къртици тип тунелен

капан за къртици тип тунелен

 
Тунеленият тип капан е разработен преди повече от 150 години в Англия. Конструкцията му е непроменена и до днес, което доказва ефективността му. Препоръчваме го предимно за къртици. Имаме няколкократни отзиви от клиенти,които са улавяли по две къртици едновременно. Изключително ефективен и лесен за употреба.

Описание: Тялото е направено от дебела 1мм. поцинкована ламарина.Има две „примки”,два „заключващи щифта”и два „спусъка”.Изработени са от пружинна тел с диаметър 1,8 мм и също са поцинковани.

Начин на действие:
Примките, представляващи силни пружини се натискат надолу и се застопоряват от заключващия щифт. Щифтът от своя страна се закача за спусъка.Направен е така, че да улавя къртиците независимо от коя от двете страни идват. Когато е зареден и поставен в тунела, къртицата патрулирайки, свободно преминава през примката, но през спусъка, не може.Бутайки го напред освобождава заключващия щифт, примката се повдига и улавя къртицата.

Подготовка за работа:

1.Натиснете примката, докато достигне тялото на капана.                                        
2.Преместете заключващия щифт над примката, като го закачите за кукичката на спусъка.                                        
3.Повторете процедурата и от другата страна.                                        
4.Изкопайте отвор в пръстта с големината на капана,просичайки тунела на къртицата и го разположете така, че примките да лежат на дъното на тунела, без да го запречват.                                       
5.Покрийте капана с непрозрачен съд така, че да елиминирате навлизането на светлина и въздух в тунела, без да слагате пръст върху него.                                        
6. Проверявайте ежедневно,като отхлупвате съда!


Начин на предлагане: Упътването съдържаща подробни обяснения за поведението на къртиците, както и схема къде и как трябва да се постави капана за да има по-голям успех залавянето им, а така също и някои любопитни факти за тях.
 
  Всеки капан е поставен в противовлажен полиетиленов плик с „клик” система за многократно използване, което осигурява предпоставка за дългогодишна употреба при правилно съхранение.


 
Продуктът не се предлага в момента.
 1