Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Купросейт Голд М

Купросейт Голд М

 
Комбиниран фунгицид с контактно, предпазно, локално системно и лекуващо действие. Комбинацията от активните вещества на продукта се използва за борба с причинителите на обикновени мани при лоза, тиквови култури, лук, картофи, тютюн, домати и други.

АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА: 8% симоксанил и 64 % манкозеб.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Лозя 
Мана (Plasmopara viticola) Изключително подходящ за критичната фаза за поява на мана – от началото на цъфтежа до формиране на зърната. Да се третира през период от 10-14 дни. 0,15 % (150 г/дка)
КАРАНТИНЕН СРОК: 14 дни.

НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ НА КУПРОСЕЙТ ГОЛД М: 
След третиране манкозебът се отлага по повърхността на листата, формира защитен слой и ги предпазва от проникване на инфекция. 
Симоксанилът прониква бързо в листната тъкан и унищожава вече развиващите се патогени. Лекуващото действие се проявява, ако третирането е проведено през първата половина на инкубационния период (до 3-тия ден от заразяването).

СЪВЕТ НА СПЕЦИАЛИСТА: За получаване на добър ефект е необходимо да се осигури добро напръскване и равномерно покритие на третираните растения. Борбата срещу маната при лозата започва при възникване на благоприятни условия за развитие на фитопатогените. 
КУПРОСЕЙТ ГОЛД М притежава лекуващо действие, поради което се допуска третирането на лозата да започне дори и 48 часа след възникване на инфекцията. Препоръчваме да се пръска рано сутрин или вечер при температури под 28 °С. При използване на техника за пръскане с разход на работен разтвор под 100 л/дка е необходимо дозата да се приложи на декар. Успешно се комбинира с продукти срещу причинители на брашнести мани. 
Освен срещу мана по лоза, фунгицида се прилага при зеленчуци (домати, краставици, патладжан, зеле, лук и др.), дини, пъпеши, тютюн, картофи и др., срещу причинителите на обикновена мана, алтернария и др.

ПРЕДИМСТВА:
Комбинация от два фунгицида с изявен синергизъм помежду си.
Ниска доза – висока икономическа ефективност.
Без да влияе на органолептичните качества.
Без да влияе върху ферментационните процеси на виното.
Засилва естествените защитни механизми на растенията срещу стресови фактори.
В указаната доза продуктът е смесим с други фунгициди, инсектициди и листни торове.
Продуктът е изключително толерантен и може да се ползва към чувствителните на Cu + растения.
 
За поръчка
  • 150 гр. - 4.5 лв
  • 500 гр. - 12.1 лв
  • 1 кг. - 19.4 лв
  • бр.
 1