Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Калиф репелент против змии 600 г

Калиф репелент против змии 600 г

 
Силно ароматни гранули против влечуги змии и гущери.Репелента против змии е напълно натурален без пестициди, биоциди и химикали безопасен за хора и животни съдържа натурални извлеци от растения които змиите не понасят.

Предназначение на репелента против змии
Препарата против змии прогонва змиите и гущерите далече от третираните зони (градини, къмпинги, палаткови лагери, саксии с цветя, струпани дървени трупи и др.)

Особености на препарата против змии
Репелента против змии прогонва но не наранява змиите и не причинява вреда на други животни, както и на околната среда.

Активно вещество на репелента против змии.
Препарата против змии и влечуги е изцяло натурален произведен е от етерични есенции на различни видове растения които отблъскват змиите.

Начин на прилагане на репелента против змии
Поръсва се на тънък слой от препарата за змии по пътечките на влечугите или по местата, които се предполага, че обитават или са забелязвани змии, обикновено това са места където има струпани предмети като камъни,алпинеуми,дърва за огрев,не окосени и поддържани дворове.При висока плътност на змии завишете количеството от препарат репелент за змии.Третирането против змии да се повтаря след силен дъжд водата понижава ефективността на репелента за змии.

Стандартна разходна норма на репелента против змии
Един флакон от репелента против змии е достатъчен за ивица с дължина около 100 метра.
Повтаряйте третирането с репелента против змии на всеки две седмици или след всеки силен дъжд.
 
За поръчка
  • 1 бр. - 23.7 лв
  • бр.
 1