Всички посочени цени са с ДДС. За търговци и по-големи количества има отстъпки. За повече информация моля свържете се с нас.
 
Отговорили сте на всички въпроси Резултати
 
 

Начало - Ектомин 10%: Защитете се от неприятни насекоми

Ектомин 10%: Защитете се от неприятни насекоми

 
Ектомин 10% е инсектицид, предназначен както за професионална, така и за домашна употреба. Със своето остатъчно действие, той е идеален за борба с мухи, комари, оси, хлебарки, бълхи, кърлежи, дървеници, паяци и мравки в различни обекти - от жилища, болници и заведения за обществено хранене до хотели, училища, складове и селскостопански постройки.

Основни характеристики:
Ефективност: Ектомин 10% е разработен, за да осигури надеждна защита срещу неприятните насекоми, които могат да нарушат вашето спокойствие и хигиена.
Разнообразни приложения: Този продукт е подходящ за различни обекти и среди, като домове, училища, ферми, болници, ресторанти, хотели и фирми за контрол на вредителите.
Лесна употреба: Следвайте внимателно инструкциите, посочени на опаковката, преди да използвате Ектомин 10%. Винаги прочетете етикета преди употреба.

Важно: Преди употреба, прочетете внимателно етикета върху опаковката!

Нека се насладим на безпритесните мигове у дома, на работа или в другите среди, без да се тревожим за неприятни насекоми. С Ектомин 10% в ръцете ви, можете да се чувствате спокойно и комфортно.

Активно вещество: Циперметрин – 10 гр/100 мл (10.0% m/m) (CAS № 52315-07-8)
Концентрация на раб. разтвор – 0,2%
Категория: Професионална и домашна употреба
Разходна норма: 5 л – 100 кв.м.

За да се насладите на безгрижни моменти в дома или на работното място, изберете Ектомин 10% и се освободете от неприятните насекоми, които ви създават дискомфорт.


 
За поръчка
  • 10 мл - 1.8 лв
  • бр.
 1